DİĞER BAĞLANTILAR
Designed By Muhammed Emin BÜLBÜL - Metinler Yavuz ÖZDEMİR
Galata Mevlevihanesi Müzesi Müdürlüğü | T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı | Tüm hakları saklıdır. © 2016
Şahkulu Mh.Galip Dede
Caddesi No : 15 Tünel
Beyoğlu, 34420 Istanbul,
Fax : +90 (212) 243 50 45
GALATA MEVLEVİHANESİ MÜZESİ
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI
Sema Gösterileri
Saturday, August 27, 2016
GALATA MEVLEVİHANESİ MÜZESİ,SEMA GÖSTERİLERİ PROGRAMLARI : Bakanlık Süreli Kullanım Yönergesi kapsamında, Bakanlıkça oluşturulan Danışma Kurulu onaylı kuruluşlarca her pazar saat 17:00'de ayrıca yaz sezonunda da cumartesi günleride düzenlenmektedir.Biletler ilgili dernekler tarafından cumartesi ve pazar günleri müze dışına kurulan standta satışa sunulmaktadır.
----------------------
-Dernekler-
İSTANBUL MEVLANA EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ
MEVLANA KÜLTÜR VE SANAT VAKFI
İSTANBUL MEVLEVİLERİ SEMA VE TASAVVUF TOPLULUĞU
İSTANBUL BİLİM SANAT KÜLTÜR ve EĞİTİM DERNEĞİ

Ayrıca,

Her Ayın ikinci Salı günü saat 13.30 de İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu tarafından Sema gösterisi icra edilecektir. Ziyaretçiler Müze giriş bileti ile sema gösterilerini izleyebileceklerdir.  150 kişilik izleyici kotası vardır.

NOT : Gelmeden önce lütfen telefon ediniz.

NOT : SEMA GÖSTERİLERİ GEÇİCİ BİR SÜRE YAPILMAYACAKTIR.0212 245 41 41 NUMARALI TELEFONDAN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.